Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono (lazdelės)
- 750 gramų cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių (malti)
- 1 sauja slyvų (džiovintos)
- 2 saujos spanguolių (džiovintos)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 1 kilogramas vaisių (apelsinai, laimas, obuoliai, kriaušės ir pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vaisiai nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi mažesniais gabaliukais.
Supjaustyti vaisiai sumaišomi su džiovintomis uogomis, cukrumi, vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais bei cinamonu, viskas sudedama į didelį puodą, užpilama gausiai vandeniu ir verdama apie apie 40 min.
Paruošta arbata pilstoma į puodelius ir patiekiama.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono (lazdelės)
- 750 gramų cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių (malti)
- 1 sauja slyvų (džiovintos)
- 2 saujos spanguolių (džiovintos)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
- 1 kilogramas vaisių (apelsinai, laimas, obuoliai, kriaušės ir pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vaisiai nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi mažesniais gabaliukais.
Supjaustyti vaisiai sumaišomi su džiovintomis uogomis, cukrumi, vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais bei cinamonu, viskas sudedama į didelį puodą, užpilama gausiai vandeniu ir verdama apie apie 40 min.
Paruošta arbata pilstoma į puodelius ir patiekiama.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą