Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 2 vienetai obuolių
- šiek tiek vyniuogių
- 4 vienetai kiaušinių
- 320 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek razinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilame cukrų, įmušame kiaušinius viską gerai išplakame. Persijojame miltus sumaišytus su kepimo milteliais tiesiai į plakinį, įpilame aliejų ir grietinę. Viską gerai išplakame. Turi gautis tiršta, vientisa masė.
Sudedame supjaustytus obuolius nestambiais gabalėliais, razinas. Galime pagal skonį įpilti kvapų, cinamono ar kakavos. Išmaišome.
Gautą masę supilame į skardą arba kepimo formą išteptą sviestu ir apibarstome džiūvėsėliais (nebūtinai). Viršų apdėliojame vynuogių supjaustytomis puselėmis.
Viską įdedame į įkaitintą orkaitę. Kepti apie valandą, kol viršus gražiai apskrus.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 2 vienetai obuolių
- šiek tiek vyniuogių
- 4 vienetai kiaušinių
- 320 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek razinų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilame cukrų, įmušame kiaušinius viską gerai išplakame. Persijojame miltus sumaišytus su kepimo milteliais tiesiai į plakinį, įpilame aliejų ir grietinę. Viską gerai išplakame. Turi gautis tiršta, vientisa masė.
Sudedame supjaustytus obuolius nestambiais gabalėliais, razinas. Galime pagal skonį įpilti kvapų, cinamono ar kakavos. Išmaišome.
Gautą masę supilame į skardą arba kepimo formą išteptą sviestu ir apibarstome džiūvėsėliais (nebūtinai). Viršų apdėliojame vynuogių supjaustytomis puselėmis.
Viską įdedame į įkaitintą orkaitę. Kepti apie valandą, kol viršus gražiai apskrus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą