Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų sausainių
  • 50 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 sauja riešutų
  • 90 gramų sviesto
  • 1 vienetas citrinų
  • 500 gramų grietinėlės ( riebi)
  • 200 gramų varškės
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • 2 valgomieji šaukštai želė cukraus „multi“
  • 200 gramų braškių
  • Papuošimui:
  • 400 gramų vaisių
  • šiek tiek uogų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų sausainių
  • 50 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 sauja riešutų
  • 90 gramų sviesto
  • 1 vienetas citrinų
  • 500 gramų grietinėlės ( riebi)
  • 200 gramų varškės
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • 2 valgomieji šaukštai želė cukraus „multi“
  • 200 gramų braškių
  • Papuošimui:
  • 400 gramų vaisių
  • šiek tiek uogų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.
  2. Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.

    Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.

    Pastatyti į šaldytuvą.
  3. Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų