Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 mililitrų grietinėlės ( (30-35% riebumo))
  • 250 gramų uogų (šaldytos (aviečių, mėlynių, gervuogių))
  • 2 vienetai mėtų (šakelės)
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 50 mililitrų grietinėlės ( (30-35% riebumo))
  • 250 gramų uogų (šaldytos (aviečių, mėlynių, gervuogių))
  • 2 vienetai mėtų (šakelės)
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkintuvu ar virtuviniu kombainu sutrinti šaldytas uogas, grietinėlę, cukraus pudrą iki vientisos masės.
  2. Ledus patiekti rutuliukais iš karto. Papuošti šviežios mėtos lapeliais.

    Skanaus!

Autorius: Čiop čiop

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų