Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 lapo tešlos (šaldyta, bemielė)
  • 1 pakelis želės (aviečių skonio)
  • 1 pakelis želės (braškių skonio)
  • 10 valgomųjų šaukštų juodųjų serbentų (trinti su cukrumi)
  • 5 valgomieji šaukštai braškių (trintos su cukrumi)
  • 3 vienetai braškių (šaldytos)
  • 5 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos)
  • 10 valgomųjų šaukštų sirupo ((aviečių))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2.5 lapo tešlos (šaldyta, bemielė)
  • 1 pakelis želės (aviečių skonio)
  • 1 pakelis želės (braškių skonio)
  • 10 valgomųjų šaukštų juodųjų serbentų (trinti su cukrumi)
  • 5 valgomieji šaukštai braškių (trintos su cukrumi)
  • 3 vienetai braškių (šaldytos)
  • 5 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos)
  • 10 valgomųjų šaukštų sirupo ((aviečių))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti,iškočioti,išpjauti širdelės formos lakštus, kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje po 8 minutes.
  2. Atskirai išvirti žele su 200 ml vandens, į aviečių skonio žele suberti šaldytas avietes, į braškių skonio- pjaustytas braškes.
  3. Atvėsintus lakštus sulaistyti sirupu, palaukti 10-15 minučių.Apatinį lakštą sutepti 5 v.š. trintų juodųjų serbentų,užkloti kitu lakštu.
  4. Uždėti sustingusią braškių žele,užkloti kitą lakštą, aptepti trintom braškėm
  5. vėl užkloti lakštą ,aptepti likusiais trintais serbentais, užkloti paskutinį lakštą ir ant jo uždėti sustingusią aviečių skonio žele.
  6. Palaikyti šaltai 12 val.

    Skanaus!

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų