Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 100 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 700 gramų grietinės (jogurtinė)
  • 4 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 300 gramų serbentų
  • 200 gramų želė cukraus „multi“
  • 3 stiklinės sulčių (serbentų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Reikėtų iš vakaro pasiruošti želės maždaug stiklinę iš serbentų sulčių ir želatinos taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Stiklinei sulčių aš ėmiau šaukštą želatinos. Galima pasaldinti. Ją įmaišyti reikės į baltą sluoksnį.
    Kiaušinius suplakti su cukrumi, sudėti tirpintą margariną, grietinę, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kakava ir kepimo milteliais ir maišant suberti į tešlą.
    Iškepti lakštą ir jį atvėsinti.
    Mažame vandens kiekyje ištirpinti 3 šaukštus želatinos, pakaitinti, išmaišyti ir palaukti, kol atvės.
    Jogurtinę grietinę mikseriu neilgai paplakti su 2 šaukštais cukraus pudros, vaniliniu cukrumi. Pamažu įmaišyti želatiną, tik nešiltą. Galiausiai sudėti smulkintos želės gabaliukus ir lengvai pamaišyti.
    Torto formoje formuoti tortą. Ant lakšto supilti baltą masę ir įdėti į šaldytuvą. Palaukti, kol sustings.
    Želė - cukrus ,,Multi'' labai tinka tortų puošimams. Todėl panaudojau tam ją. 200 g. jos paviriau pusę minutės su 2 stiklinėmis serbentų sulčių.
    Kai želė atvėsta, puošti uogomis ir pagaminta žele.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 100 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 700 gramų grietinės (jogurtinė)
  • 4 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 300 gramų serbentų
  • 200 gramų želė cukraus „multi“
  • 3 stiklinės sulčių (serbentų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Reikėtų iš vakaro pasiruošti želės maždaug stiklinę iš serbentų sulčių ir želatinos taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Stiklinei sulčių aš ėmiau šaukštą želatinos. Galima pasaldinti. Ją įmaišyti reikės į baltą sluoksnį.
    Kiaušinius suplakti su cukrumi, sudėti tirpintą margariną, grietinę, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kakava ir kepimo milteliais ir maišant suberti į tešlą.
    Iškepti lakštą ir jį atvėsinti.
    Mažame vandens kiekyje ištirpinti 3 šaukštus želatinos, pakaitinti, išmaišyti ir palaukti, kol atvės.
    Jogurtinę grietinę mikseriu neilgai paplakti su 2 šaukštais cukraus pudros, vaniliniu cukrumi. Pamažu įmaišyti želatiną, tik nešiltą. Galiausiai sudėti smulkintos želės gabaliukus ir lengvai pamaišyti.
    Torto formoje formuoti tortą. Ant lakšto supilti baltą masę ir įdėti į šaldytuvą. Palaukti, kol sustings.
    Želė - cukrus ,,Multi'' labai tinka tortų puošimams. Todėl panaudojau tam ją. 200 g. jos paviriau pusę minutės su 2 stiklinėmis serbentų sulčių.
    Kai želė atvėsta, puošti uogomis ir pagaminta žele.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų