Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 125 gramai jogurto (natūralus)
  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos
  • 1 vienetas želės (pakelis)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 sauja vaisių (bananai, obuoliai, uogos ar kt.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti želė pagal pakuotėje pateiktą aprašymą.

    Želatiną užpilti 150 g vandens ir palikti 30 - 40 minučių išbrinkti. Garų vonelėje kaitinti išbrinkusią želatiną, kad ištirptų granulės.

    Į kiekvieną taurę dėti vaisių ir pilti pagamintos želė. Paverstas taures dėti į šaldytuvą stingti (taures į ką nors atremti, jog neišbėgtų skystis).

    Jogurtinės želė ruošimas. Jogurtą sumaišyti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, supilti želatinos masę ir viską gerai išplakti. Jogurto mase užpildyti taures, kuomet želė su vaisiais jau yra sustingusi.

Autorius: Alma

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 125 gramai jogurto (natūralus)
  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos
  • 1 vienetas želės (pakelis)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 sauja vaisių (bananai, obuoliai, uogos ar kt.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti želė pagal pakuotėje pateiktą aprašymą.

    Želatiną užpilti 150 g vandens ir palikti 30 - 40 minučių išbrinkti. Garų vonelėje kaitinti išbrinkusią želatiną, kad ištirptų granulės.

    Į kiekvieną taurę dėti vaisių ir pilti pagamintos želė. Paverstas taures dėti į šaldytuvą stingti (taures į ką nors atremti, jog neišbėgtų skystis).

    Jogurtinės želė ruošimas. Jogurtą sumaišyti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, supilti želatinos masę ir viską gerai išplakti. Jogurto mase užpildyti taures, kuomet želė su vaisiais jau yra sustingusi.

Autorius: Alma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų