Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.20 10:32 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 125 gramai jogurto (natūralus)
- 1 arbatinis šaukštelis želatinos
- 1 vienetas želės (pakelis)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 1 sauja vaisių (bananai, obuoliai, uogos ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošti želė pagal pakuotėje pateiktą aprašymą.
Želatiną užpilti 150 g vandens ir palikti 30 - 40 minučių išbrinkti. Garų vonelėje kaitinti išbrinkusią želatiną, kad ištirptų granulės.
Į kiekvieną taurę dėti vaisių ir pilti pagamintos želė. Paverstas taures dėti į šaldytuvą stingti (taures į ką nors atremti, jog neišbėgtų skystis).
Jogurtinės želė ruošimas. Jogurtą sumaišyti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, supilti želatinos masę ir viską gerai išplakti. Jogurto mase užpildyti taures, kuomet želė su vaisiais jau yra sustingusi.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 125 gramai jogurto (natūralus)
- 1 arbatinis šaukštelis želatinos
- 1 vienetas želės (pakelis)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 1 sauja vaisių (bananai, obuoliai, uogos ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošti želė pagal pakuotėje pateiktą aprašymą.
Želatiną užpilti 150 g vandens ir palikti 30 - 40 minučių išbrinkti. Garų vonelėje kaitinti išbrinkusią želatiną, kad ištirptų granulės.
Į kiekvieną taurę dėti vaisių ir pilti pagamintos želė. Paverstas taures dėti į šaldytuvą stingti (taures į ką nors atremti, jog neišbėgtų skystis).
Jogurtinės želė ruošimas. Jogurtą sumaišyti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, supilti želatinos masę ir viską gerai išplakti. Jogurto mase užpildyti taures, kuomet želė su vaisiais jau yra sustingusi.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą