• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • 5 vienetai vištienos sparnelių
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek tabasko padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šie sparneliai yra greitai paruošiami, labai gero skonio, ypač tinka užkandžiams.

    Papildomai reiks:
    majonezo
    citrinos
    balto vyno šaukšto
    medaus šaukšto
    druskos
    pipirų

    Pirma pasiruoškite marinatą: sumaišykite keturis šaukstus sojos, du arbatinius šaukstelius tabasco ir gerai ištrinkite sparnelius, įdekite į šaldytuvą porai valandų. Gerai įkaitinkite orkaitę 220C, ištepkite kepimo indą aliejumi ir padenkite kepimo popieriumi ar folija. Sudėkite sparnelius, pripjaustykite česnako ant viršaus, pabarstykite druska. Kepkite tol, kol gražiai paruduos bei apskrus. Iškepus pabarstykite žolelėmis ir pipiriukais.

    Skanaus :)

    Labai greita, paparasta ir labai skanu su šiuo padažiuku:
    (majonezo šaukštas, balto vyno šaukštas, medaus šaukštas, garstyčių šaukštelis, citrinos sulčių keli lašeliai).

Autorius: Elinda

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • 5 vienetai vištienos sparnelių
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek tabasko padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šie sparneliai yra greitai paruošiami, labai gero skonio, ypač tinka užkandžiams.

    Papildomai reiks:
    majonezo
    citrinos
    balto vyno šaukšto
    medaus šaukšto
    druskos
    pipirų

    Pirma pasiruoškite marinatą: sumaišykite keturis šaukstus sojos, du arbatinius šaukstelius tabasco ir gerai ištrinkite sparnelius, įdekite į šaldytuvą porai valandų. Gerai įkaitinkite orkaitę 220C, ištepkite kepimo indą aliejumi ir padenkite kepimo popieriumi ar folija. Sudėkite sparnelius, pripjaustykite česnako ant viršaus, pabarstykite druska. Kepkite tol, kol gražiai paruduos bei apskrus. Iškepus pabarstykite žolelėmis ir pipiriukais.

    Skanaus :)

    Labai greita, paparasta ir labai skanu su šiuo padažiuku:
    (majonezo šaukštas, balto vyno šaukštas, medaus šaukštas, garstyčių šaukštelis, citrinos sulčių keli lašeliai).

Autorius: Elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų