Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų sviesto
  • 2 morkų
  • 1 stiklinė vandens
  • 700 gramų mesos (malta)
  • 50 gramų sūris (parmezano)
  • 1 pakelis spagečių
  • 0.5 stiklinės vynas (baltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 2 vienetai salierų (stiebas)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 3 stiklinės pomidorų pastos (konservuoti, be odelės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų sviesto
  • 2 morkų
  • 1 stiklinė vandens
  • 700 gramų mesos (malta)
  • 50 gramų sūris (parmezano)
  • 1 pakelis spagečių
  • 0.5 stiklinės vynas (baltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 2 vienetai salierų (stiebas)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 3 stiklinės pomidorų pastos (konservuoti, be odelės)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejuje su sviestu pakepiname smulkintą svogūną ir morkas. Sudedame salierą, druską, pipirus ir kepiname, kol viskas gražiai pagelsta.
  2. Sudedame faršą, apkepiname, supilame vyną, pastą, vandenį, įmetame lauro lapelį, išmaišome ir paliekame viską troškintis apie 1 - 1,5h. Prieš baigiant troškinti įberiam muskato riešuto.
  3. Ant virtų spageeti makaronų užtarkuojam parmezano sūrio, pilam padažą ir dar užtarkuojam parmezano sūrio.

    Skanaus :)

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų