Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų maltos mėsos
  • 200 gramų riestainių
  • 100 gramų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 žiupsneliai prieskonių (Vegeta)
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų maltos mėsos
  • 200 gramų riestainių
  • 100 gramų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 žiupsneliai prieskonių (Vegeta)
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Riestainius užpilame pienu ir paliekame išbrinkti.
  2. Svogūną įtarkuojame į faršą, beriame prieskonius, įmušame kiaušinį.
  3. Riestainius ištraukiame iš pieno, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, į vidurį įdedame faršo su kaupu ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
    Skanaus!

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų