Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytus pievagrybius kepti sausoje keptuvėje tol, kol išgaruos skytis. Tada sudėti smulkintus svogūnus, druską ir įpilti šlakelį aliejaus. Pakeptus grybus atvėsinti.
    Bulves nuskusti, nupjauti viršų ir išskobti vidų. Pasūdyti.
    Į grybų masę galima įdėti truputį majonezo.
    Užpildyti bulvių vidų grybų įdaru.
    Kepimo indą patepti aliejumi, sudėti bulves ir kepti orkaitėje bulves apie 10-15 min.
    Prieš valgį papuošti bulvytes smulkintais krapais.

Autorius: Dita

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytus pievagrybius kepti sausoje keptuvėje tol, kol išgaruos skytis. Tada sudėti smulkintus svogūnus, druską ir įpilti šlakelį aliejaus. Pakeptus grybus atvėsinti.
    Bulves nuskusti, nupjauti viršų ir išskobti vidų. Pasūdyti.
    Į grybų masę galima įdėti truputį majonezo.
    Užpildyti bulvių vidų grybų įdaru.
    Kepimo indą patepti aliejumi, sudėti bulves ir kepti orkaitėje bulves apie 10-15 min.
    Prieš valgį papuošti bulvytes smulkintais krapais.

Autorius: Dita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų