Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 1 arbatinis šaukštelis konjako
- 80 gramų riešutų
- 100 gramų džemo (abrikosų)
- 4 valgomieji šaukštai džemo (erškėtrožių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius išskobti ir išvirti sirupe iš 1 stiklinės vandens bei 50 g cukraus.
Virti iki nepilno minkštumo, kad vidurys liktų kietokas, ir atvėsinti.
Riešutus susmulkinti, sumaišyti su erškėtrožių sirupu ir šia mase įdaryti obuolius.
Patiekti aplietus abrikosiniu džemu, paskanintu šaukšteliu konjako.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 4 vienetai obuolių
- 1 arbatinis šaukštelis konjako
- 80 gramų riešutų
- 100 gramų džemo (abrikosų)
- 4 valgomieji šaukštai džemo (erškėtrožių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius išskobti ir išvirti sirupe iš 1 stiklinės vandens bei 50 g cukraus.
Virti iki nepilno minkštumo, kad vidurys liktų kietokas, ir atvėsinti.
Riešutus susmulkinti, sumaišyti su erškėtrožių sirupu ir šia mase įdaryti obuolius.
Patiekti aplietus abrikosiniu džemu, paskanintu šaukšteliu konjako.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą