Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas žuvies (konservuose, aliejuje)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo batono nupjauti galus, išimti minkštimą iš vidaus.
    Sumaišyti batono minkštimą su žuvies konservais, smulkintais kiaušiniais, pakeptais aliejuje svogūnais, minkštu sviestu ir kapotais žalumynais.
    Gauta mase įdaryti batoną ir padėti į šaldytuvą 2 val.
    Tada supjaustyti batoną riekėmis.

Autorius: Raimonda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas žuvies (konservuose, aliejuje)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo batono nupjauti galus, išimti minkštimą iš vidaus.
    Sumaišyti batono minkštimą su žuvies konservais, smulkintais kiaušiniais, pakeptais aliejuje svogūnais, minkštu sviestu ir kapotais žalumynais.
    Gauta mase įdaryti batoną ir padėti į šaldytuvą 2 val.
    Tada supjaustyti batoną riekėmis.

Autorius: Raimonda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų