Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis levandų (džiovinti žiedai)
  • 300 mililitrų vandens
  • 150 gramų sviesto
  • 160 gramų miltai
  • 4 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis levandų (džiovinti žiedai)
  • 300 mililitrų vandens
  • 150 gramų sviesto
  • 160 gramų miltai
  • 4 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenį užvirti, sudėti sviestą, pagarindti levandomis, druska ir trupučiu cukrumaus.
  2. Užvirus vandeniui, suberti miltus ir intersyviai maišyti apie kelias minutes, kol tešla sušoks į vientisą masę.
  3. Kiaušinius šiek tiek paplakti. Kai tešla atvės, mušti kiaušinius ir energingai maišyti.
  4. Kepti 200°C temp. orkaiteje, kol paruduos.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų