Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • 10 vienetų bulvių (žalios)
  • 1 vienetas kopūstų (lapas, džiovintas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės (ar kefyras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingridientai pateikti vienai bandai.

    10 bulvių nulupti ir sutarkuoti. 3 bulves nulupti ir išvirti ir sutrinti. Sutarkuotas bulves nestipriai nusunkiame. Į jas sudedame išvirtas bulves. Įdedame žiupsnelį druskos, šaukštą kefyro arba grietinės ir gerai išminkome. Kopūsto lapą nuplauname ir ant jo iš tešlos formuojame bandą. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus bandai nuo jos nulupame kopūsto lapą, pjaustome ir valgome. Garnyrui tinka varškė, spirgučiai.

    Skanaus!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • 10 vienetų bulvių (žalios)
  • 1 vienetas kopūstų (lapas, džiovintas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės (ar kefyras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingridientai pateikti vienai bandai.

    10 bulvių nulupti ir sutarkuoti. 3 bulves nulupti ir išvirti ir sutrinti. Sutarkuotas bulves nestipriai nusunkiame. Į jas sudedame išvirtas bulves. Įdedame žiupsnelį druskos, šaukštą kefyro arba grietinės ir gerai išminkome. Kopūsto lapą nuplauname ir ant jo iš tešlos formuojame bandą. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus bandai nuo jos nulupame kopūsto lapą, pjaustome ir valgome. Garnyrui tinka varškė, spirgučiai.

    Skanaus!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų