Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.26 05:06 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 2.5 valgomojo šaukšto kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
- 100 mililitrų likerio (kiaušininis)
- šiek tiek druskos
- 80 mililitrų aliejaus
- 40 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
Supyliau likerį, aliejų, sodą ir dar kartą viską išplakiau.
Kvietinius miltus sumaišiau su vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišiau į kiaušinių plakinį.
Pusę tešlos supyliau į kitą indelį, pridėjau kakavos ir gerai išmaišiau.
Šviesią tešla supyliau į kepimo formą. Ant viršaus, ties viduriu užpyliau tamsiąją tešlą su kakava.
Su mediniu pagaliuku pamaišiau, kad tamsi tešla nusėstų iki dugno.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 2.5 valgomojo šaukšto kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
- 100 mililitrų likerio (kiaušininis)
- šiek tiek druskos
- 80 mililitrų aliejaus
- 40 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
Supyliau likerį, aliejų, sodą ir dar kartą viską išplakiau.
Kvietinius miltus sumaišiau su vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišiau į kiaušinių plakinį.
Pusę tešlos supyliau į kitą indelį, pridėjau kakavos ir gerai išmaišiau.
Šviesią tešla supyliau į kepimo formą. Ant viršaus, ties viduriu užpyliau tamsiąją tešlą su kakava.
Su mediniu pagaliuku pamaišiau, kad tamsi tešla nusėstų iki dugno.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą