Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 2.5 valgomojo šaukšto kakavos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
  • 100 mililitrų likerio (kiaušininis)
  • šiek tiek druskos
  • 80 mililitrų aliejaus
  • 40 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
    Supyliau likerį, aliejų, sodą ir dar kartą viską išplakiau.
    Kvietinius miltus sumaišiau su vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišiau į kiaušinių plakinį.
    Pusę tešlos supyliau į kitą indelį, pridėjau kakavos ir gerai išmaišiau.
    Šviesią tešla supyliau į kepimo formą. Ant viršaus, ties viduriu užpyliau tamsiąją tešlą su kakava.
    Su mediniu pagaliuku pamaišiau, kad tamsi tešla nusėstų iki dugno.
    Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.

Autorius: Daiva

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 2.5 valgomojo šaukšto kakavos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
  • 100 mililitrų likerio (kiaušininis)
  • šiek tiek druskos
  • 80 mililitrų aliejaus
  • 40 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
    Supyliau likerį, aliejų, sodą ir dar kartą viską išplakiau.
    Kvietinius miltus sumaišiau su vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišiau į kiaušinių plakinį.
    Pusę tešlos supyliau į kitą indelį, pridėjau kakavos ir gerai išmaišiau.
    Šviesią tešla supyliau į kepimo formą. Ant viršaus, ties viduriu užpyliau tamsiąją tešlą su kakava.
    Su mediniu pagaliuku pamaišiau, kad tamsi tešla nusėstų iki dugno.
    Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų