Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 2.5 valgomojo šaukšto kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
- 100 mililitrų likerio (kiaušininis)
- šiek tiek druskos
- 80 mililitrų aliejaus
- 40 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
Supyliau likerį, aliejų, sodą ir dar kartą viską išplakiau.
Kvietinius miltus sumaišiau su vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišiau į kiaušinių plakinį.
Pusę tešlos supyliau į kitą indelį, pridėjau kakavos ir gerai išmaišiau.
Šviesią tešla supyliau į kepimo formą. Ant viršaus, ties viduriu užpyliau tamsiąją tešlą su kakava.
Su mediniu pagaliuku pamaišiau, kad tamsi tešla nusėstų iki dugno.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus
- 2.5 valgomojo šaukšto kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
- 100 mililitrų likerio (kiaušininis)
- šiek tiek druskos
- 80 mililitrų aliejaus
- 40 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
Supyliau likerį, aliejų, sodą ir dar kartą viską išplakiau.
Kvietinius miltus sumaišiau su vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišiau į kiaušinių plakinį.
Pusę tešlos supyliau į kitą indelį, pridėjau kakavos ir gerai išmaišiau.
Šviesią tešla supyliau į kepimo formą. Ant viršaus, ties viduriu užpyliau tamsiąją tešlą su kakava.
Su mediniu pagaliuku pamaišiau, kad tamsi tešla nusėstų iki dugno.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą