Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 4 valgomieji šaukštai cukraus (baltasis)
- 2 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės lazdyno reišutų (smulkinti)
- 1 stiklinė margarino
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
- 4 stiklinės obuolių (nulupti, susmulkinti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės
- 4 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite margariną 1,5 stiklinės miltų, avižinius dribsnius ir baltą cukrų.
Gauta mase išklokite kepimo skardos apačią.
Išplakite kiaušinius su ruduoju cukrumi bei vanile ir įmaišykite smulkintus obuolius bei riešutus.
Įmaišykite 1 stiklinę miltų, kepimo miltelius, druską ir prieskonius.
Gautą tešlą supilkite į tą pačią kepimo skardą.
Kepkite apie 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje, kol obuoliai taps aukso spalvos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 4 valgomieji šaukštai cukraus (baltasis)
- 2 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės lazdyno reišutų (smulkinti)
- 1 stiklinė margarino
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
- 4 stiklinės obuolių (nulupti, susmulkinti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės
- 4 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite margariną 1,5 stiklinės miltų, avižinius dribsnius ir baltą cukrų.
Gauta mase išklokite kepimo skardos apačią.
Išplakite kiaušinius su ruduoju cukrumi bei vanile ir įmaišykite smulkintus obuolius bei riešutus.
Įmaišykite 1 stiklinę miltų, kepimo miltelius, druską ir prieskonius.
Gautą tešlą supilkite į tą pačią kepimo skardą.
Kepkite apie 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje, kol obuoliai taps aukso spalvos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą