Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 50 gramų margarino
  • 1 vienetas rozmarino (šakelė)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek druskos (košerinė)
  • 50 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišomi miltai bei druska.
    Sudedamas margarinas, alyvuogių aliejus ir viskas išmaišoma.
    Supilamos su pienu ir cukrumi sumaišytos mielės ir suminkoma vientisa tešla.
    Tešla paliekama 45 min. pastovėti.
    Po 45 min. tešla iškočiojame ant aliejumi patepto paviršiaus.
    Suformuota duona aptepama alyvuogių aliejumi, pabarstoma košerine druska ir rozmarinu.
    Taip paruošta duona paliekama 15 min. pastovėti ir tuomet kepama apie 35 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 50 gramų margarino
  • 1 vienetas rozmarino (šakelė)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek druskos (košerinė)
  • 50 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišomi miltai bei druska.
    Sudedamas margarinas, alyvuogių aliejus ir viskas išmaišoma.
    Supilamos su pienu ir cukrumi sumaišytos mielės ir suminkoma vientisa tešla.
    Tešla paliekama 45 min. pastovėti.
    Po 45 min. tešla iškočiojame ant aliejumi patepto paviršiaus.
    Suformuota duona aptepama alyvuogių aliejumi, pabarstoma košerine druska ir rozmarinu.
    Taip paruošta duona paliekama 15 min. pastovėti ir tuomet kepama apie 35 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų