Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai salotų (lapai)
- 100 gramų varškės (liesa)
- 2 vienetai nektarinų (arba persikai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kad varškė būtų puresnė, galite įmaišyti šaukštą jogurto arba šaukštelį grietinės. Salotas nuplaukite ir suplėšykite. Nektarinus nuplaukite ir supjaustykite. Viską dailiai sudėkite į lėkštę.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai salotų (lapai)
- 100 gramų varškės (liesa)
- 2 vienetai nektarinų (arba persikai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kad varškė būtų puresnė, galite įmaišyti šaukštą jogurto arba šaukštelį grietinės. Salotas nuplaukite ir suplėšykite. Nektarinus nuplaukite ir supjaustykite. Viską dailiai sudėkite į lėkštę.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą