Šį receptą gavau iš savo senelio, nes vaikystėje tai buvo patiekalas nr. 1. Beje jis labai sotus. Tad būdama dar maža, net pusę neįveikdavau. :)
Svogūną ir šoninę supjaustykite kubeliais, o bulvę griežinėliais. Viską gerai apkepkite. Tada į indą muškite kiaušinius, pilkite pieną, berkite miltus, druskos žiupsnelį ir išplakite. Apkepusias bulves su lašinukais išimkite ir toje pačioje keptuvėje apkepkite batono riekę. Tada į lėkštę dėkite batoną, ant viršaus bulves bei šoninę su svogūniukais, pabarstykite sūriu. Keptuvę patepkite sviestu ar aliejumi ir supilkite kiaušinių masę, kepkite ant mažos ugnies, uždengtu dangčiu ir nemaišykite. Sutvirtėjus ir apkepus omletui, jį pakrutinkite ir užverskite su keptuve ant lėkštės su batonu ir įdaru. Pagardinkite majonezu, kečupu ar sojos padažu!
SKANAUS!
Autorius: elinda
INGREDIENTAI:
1 vienetas bulvių (virtos)
0.5 vieneto svogūnų
2 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 vienetas batono (riekė)
1 stiklinė pieno
20 gramų pieno
50 gramų kiaulės šoninės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šį receptą gavau iš savo senelio, nes vaikystėje tai buvo patiekalas nr. 1. Beje jis labai sotus. Tad būdama dar maža, net pusę neįveikdavau. :)
Svogūną ir šoninę supjaustykite kubeliais, o bulvę griežinėliais. Viską gerai apkepkite. Tada į indą muškite kiaušinius, pilkite pieną, berkite miltus, druskos žiupsnelį ir išplakite. Apkepusias bulves su lašinukais išimkite ir toje pačioje keptuvėje apkepkite batono riekę. Tada į lėkštę dėkite batoną, ant viršaus bulves bei šoninę su svogūniukais, pabarstykite sūriu. Keptuvę patepkite sviestu ar aliejumi ir supilkite kiaušinių masę, kepkite ant mažos ugnies, uždengtu dangčiu ir nemaišykite. Sutvirtėjus ir apkepus omletui, jį pakrutinkite ir užverskite su keptuve ant lėkštės su batonu ir įdaru. Pagardinkite majonezu, kečupu ar sojos padažu!