INGREDIENTAI:
  -   7 vienetai   bulvių (didelės) 
-   4   česnakų 
-   šiek tiek   čiobrelių 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   2 vienetai   morkų 
-   2 vienetai   svogūnų (vidutiniai) 
-   šiek tiek   vištiena (didelė) 
-   2 valgomieji šaukštai   alaus 
-   šiek tiek   dešros (rukyta) 
-   šiek tiek   druskos 
-   1 valgomasis šaukštas   aliejaus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištą supjaustyti į didelius gabalus (4-5 dalis) ir apkepti įkaitintoje riebaluose keptuvėje iš visų pusių iki auksinės spalvos.
 
 Pridėti pjaustyto svogūno, morkos, česnako, čiobrelių, druskos ir pipirų ir viską pakepti apie 3 minutes.
 
 Tada pilti alų (užvirusį, nes jei pilsite šaltą vištiena gali būti kieta), dėti rukytą, pjaustyta gabaliukais dešrą ir stambiai pjaustytas bulves.
 
 Uždengti dangčiu ir troškinti 40- 45 minutes.
 
 Baigiant troškintis užbarstyti šviežių, kapotų krapų.
 
 Labai skanu.
   Autorius: Valdas 
           INGREDIENTAI:
  -   7 vienetai   bulvių (didelės) 
-   4   česnakų 
-   šiek tiek   čiobrelių 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   2 vienetai   morkų 
-   2 vienetai   svogūnų (vidutiniai) 
-   šiek tiek   vištiena (didelė) 
-   2 valgomieji šaukštai   alaus 
-   šiek tiek   dešros (rukyta) 
-   šiek tiek   druskos 
-   1 valgomasis šaukštas   aliejaus 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištą supjaustyti į didelius gabalus (4-5 dalis) ir apkepti įkaitintoje riebaluose keptuvėje iš visų pusių iki auksinės spalvos.
 
 Pridėti pjaustyto svogūno, morkos, česnako, čiobrelių, druskos ir pipirų ir viską pakepti apie 3 minutes.
 
 Tada pilti alų (užvirusį, nes jei pilsite šaltą vištiena gali būti kieta), dėti rukytą, pjaustyta gabaliukais dešrą ir stambiai pjaustytas bulves.
 
 Uždengti dangčiu ir troškinti 40- 45 minutes.
 
 Baigiant troškintis užbarstyti šviežių, kapotų krapų.
 
 Labai skanu.
   Autorius: Valdas 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI