• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai bulvių (didelės)
  • 4 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų (vidutiniai)
  • šiek tiek vištiena (didelė)
  • 2 valgomieji šaukštai alaus
  • šiek tiek dešros (rukyta)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą supjaustyti į didelius gabalus (4-5 dalis) ir apkepti įkaitintoje riebaluose keptuvėje iš visų pusių iki auksinės spalvos.

    Pridėti pjaustyto svogūno, morkos, česnako, čiobrelių, druskos ir pipirų ir viską pakepti apie 3 minutes.

    Tada pilti alų (užvirusį, nes jei pilsite šaltą vištiena gali būti kieta), dėti rukytą, pjaustyta gabaliukais dešrą ir stambiai pjaustytas bulves.

    Uždengti dangčiu ir troškinti 40- 45 minutes.

    Baigiant troškintis užbarstyti šviežių, kapotų krapų.

    Labai skanu.

Autorius: Valdas

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai bulvių (didelės)
  • 4 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų (vidutiniai)
  • šiek tiek vištiena (didelė)
  • 2 valgomieji šaukštai alaus
  • šiek tiek dešros (rukyta)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą supjaustyti į didelius gabalus (4-5 dalis) ir apkepti įkaitintoje riebaluose keptuvėje iš visų pusių iki auksinės spalvos.

    Pridėti pjaustyto svogūno, morkos, česnako, čiobrelių, druskos ir pipirų ir viską pakepti apie 3 minutes.

    Tada pilti alų (užvirusį, nes jei pilsite šaltą vištiena gali būti kieta), dėti rukytą, pjaustyta gabaliukais dešrą ir stambiai pjaustytas bulves.

    Uždengti dangčiu ir troškinti 40- 45 minutes.

    Baigiant troškintis užbarstyti šviežių, kapotų krapų.

    Labai skanu.

Autorius: Valdas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų