Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek dešrelių (pieniškos)
  • 250 mililitrų pieno (šiltas)
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinio, pieno, aliejaus, mielių, cukraus be šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir pakildiname.
    Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame po dešrelę ir gerai užspaudome kraštus kaip parodyta nuotraukoje.
    Keliose vietose įpjauname dešrelę , bet tik ne iki galo, tiksliau paliekame ne iki galo įpjautą tešlą.
    Dedame į kepimo skardą ir gražiai išlankstome į priešingas puses, patepame padažu, pabarstome sūriu ir kapotais krapais.
    Kepame apie 20-30 min. 150 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek dešrelių (pieniškos)
  • 250 mililitrų pieno (šiltas)
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinio, pieno, aliejaus, mielių, cukraus be šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir pakildiname.
    Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame po dešrelę ir gerai užspaudome kraštus kaip parodyta nuotraukoje.
    Keliose vietose įpjauname dešrelę , bet tik ne iki galo, tiksliau paliekame ne iki galo įpjautą tešlą.
    Dedame į kepimo skardą ir gražiai išlankstome į priešingas puses, patepame padažu, pabarstome sūriu ir kapotais krapais.
    Kepame apie 20-30 min. 150 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų