Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek dešrelių (pieniškos)
- 250 mililitrų pieno (šiltas)
- šiek tiek pomidorų padažo
- šiek tiek pieno
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kiaušinio, pieno, aliejaus, mielių, cukraus be šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir pakildiname.
Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame po dešrelę ir gerai užspaudome kraštus kaip parodyta nuotraukoje.
Keliose vietose įpjauname dešrelę , bet tik ne iki galo, tiksliau paliekame ne iki galo įpjautą tešlą.
Dedame į kepimo skardą ir gražiai išlankstome į priešingas puses, patepame padažu, pabarstome sūriu ir kapotais krapais.
Kepame apie 20-30 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek dešrelių (pieniškos)
- 250 mililitrų pieno (šiltas)
- šiek tiek pomidorų padažo
- šiek tiek pieno
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kiaušinio, pieno, aliejaus, mielių, cukraus be šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir pakildiname.
Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame po dešrelę ir gerai užspaudome kraštus kaip parodyta nuotraukoje.
Keliose vietose įpjauname dešrelę , bet tik ne iki galo, tiksliau paliekame ne iki galo įpjautą tešlą.
Dedame į kepimo skardą ir gražiai išlankstome į priešingas puses, patepame padažu, pabarstome sūriu ir kapotais krapais.
Kepame apie 20-30 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą