Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.18 13:26 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas dešrelių
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek kečupo
- 500 gramų tešlos (sluoksniuota, bemielė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai. Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiam su mėgiamais ketčupu ar majonezu, o jei mėgstat, tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu, net seilė tįsta, o svarbiausia labai paprasta :)
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas dešrelių
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek kečupo
- 500 gramų tešlos (sluoksniuota, bemielė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai. Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiam su mėgiamais ketčupu ar majonezu, o jei mėgstat, tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu, net seilė tįsta, o svarbiausia labai paprasta :)
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą