Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas dešrelių
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek kečupo
  • 500 gramų tešlos (sluoksniuota, bemielė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai. Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiam su mėgiamais ketčupu ar majonezu, o jei mėgstat, tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu, net seilė tįsta, o svarbiausia labai paprasta :)

Autorius: @[email protected]

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas dešrelių
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek kečupo
  • 500 gramų tešlos (sluoksniuota, bemielė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai. Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiam su mėgiamais ketčupu ar majonezu, o jei mėgstat, tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu, net seilė tįsta, o svarbiausia labai paprasta :)

Autorius: @[email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų