Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų grietinėlės
  • šiek tiek sausainių
  • 25 gramai želatinos
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (sutirštintas)
  • 2 vienetai želės
  • šiek tiek vaisių
  • šiek tiek uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padaryti dviejų spalvų želė atskiruose induose, atšaldyti ir atšaldytą supjaustyti gabalais.
    Įvairiaspalvius vaisius supjaustyti kubeliais, sausainius sulaužyti.
    Kremui suplakti sutirštintą kondensuotą pieną su grietinėle ir 1,5 stiklinėje vandens ištirpinta želatina.
    Dėti paeiliui į taures sluoksnius: kremą; vaisius, uogas bei sausainius; želė gabaliukus.
    Taip kartoti sluoksnius, kol bus sunaudoti visi ingredientai.
    Paskutinis sluoksnis turi būti kremas, apibarstytas sausainių trupinukais.
    Šaldyti desertą šaldytuve apie 10-12 valandų.
    Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų grietinėlės
  • šiek tiek sausainių
  • 25 gramai želatinos
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (sutirštintas)
  • 2 vienetai želės
  • šiek tiek vaisių
  • šiek tiek uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padaryti dviejų spalvų želė atskiruose induose, atšaldyti ir atšaldytą supjaustyti gabalais.
    Įvairiaspalvius vaisius supjaustyti kubeliais, sausainius sulaužyti.
    Kremui suplakti sutirštintą kondensuotą pieną su grietinėle ir 1,5 stiklinėje vandens ištirpinta želatina.
    Dėti paeiliui į taures sluoksnius: kremą; vaisius, uogas bei sausainius; želė gabaliukus.
    Taip kartoti sluoksnius, kol bus sunaudoti visi ingredientai.
    Paskutinis sluoksnis turi būti kremas, apibarstytas sausainių trupinukais.
    Šaldyti desertą šaldytuve apie 10-12 valandų.
    Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų