tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 250 gramų datulių
  • 60 gramų kakavos
  • 1.5 valgomojo šaukšto kavos (tirpi)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Datules susmulkiname.
    Vandenį užviriname ir suberiame kavą, sodą ir vanilinį cukrų.
    Išmaišome ir suberiame susmulkintas datules. Paverdame apie 1 minutę, kad datulės šiek tiek pasileistų. Nukeliame nuo ugnies ir paliekame atvėsti.

    Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.
    Įmušame kiaušinius ir gerai išplakame.
    Tuomet sumaišome miltus, kakavą, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos ir šį birių produktų mišinį įmaišome į tešlą.

    Į tešlą įmaišome datulių mišinį.
    Kai tešlą dar kartą gerai išmaišome, supilame į kepimo formą ir pašauname 40 minučių į 180° C orkaitę.

    Skanaus!

Autorius: Alina

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 250 gramų datulių
  • 60 gramų kakavos
  • 1.5 valgomojo šaukšto kavos (tirpi)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Datules susmulkiname.
    Vandenį užviriname ir suberiame kavą, sodą ir vanilinį cukrų.
    Išmaišome ir suberiame susmulkintas datules. Paverdame apie 1 minutę, kad datulės šiek tiek pasileistų. Nukeliame nuo ugnies ir paliekame atvėsti.

    Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.
    Įmušame kiaušinius ir gerai išplakame.
    Tuomet sumaišome miltus, kakavą, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos ir šį birių produktų mišinį įmaišome į tešlą.

    Į tešlą įmaišome datulių mišinį.
    Kai tešlą dar kartą gerai išmaišome, supilame į kepimo formą ir pašauname 40 minučių į 180° C orkaitę.

    Skanaus!

Autorius: Alina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų