Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.20 01:22 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 2 vienetai salierų (stiebai)
- šiek tiek salotų (4-5 lapai)
- 2 vienetai svogūnų (griežinėliai)
- 3 valgomieji šaukštai konservuotų kukurūzų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui:
3 šaukštai aliejaus
1/2 šaušto obuolių acto
trupučio garstyčių
druskos
pipirų
Visus produktus, skirtus padažui, išplakati plakikliu. Supjaustytus pievagrybius pašlakstyti citrinų sultimis, pabarstyti druska ir išmaišyti. Lėkštėje išdėlioti suplėšytas salotas, ant jų sudėti susmulkintas daržoves, grybus, kukurūzus ir viską apšlakstome padažu.
Iš čia surašytų produktų gaunasi salotos vienam žmogui.
SKANAUS.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 2 vienetai salierų (stiebai)
- šiek tiek salotų (4-5 lapai)
- 2 vienetai svogūnų (griežinėliai)
- 3 valgomieji šaukštai konservuotų kukurūzų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui:
3 šaukštai aliejaus
1/2 šaušto obuolių acto
trupučio garstyčių
druskos
pipirų
Visus produktus, skirtus padažui, išplakati plakikliu. Supjaustytus pievagrybius pašlakstyti citrinų sultimis, pabarstyti druska ir išmaišyti. Lėkštėje išdėlioti suplėšytas salotas, ant jų sudėti susmulkintas daržoves, grybus, kukurūzus ir viską apšlakstome padažu.
Iš čia surašytų produktų gaunasi salotos vienam žmogui.
SKANAUS.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą