Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto agurkų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • šiek tiek salotų (4-5 lapai)
  • 2 vienetai svogūnų (griežinėliai)
  • 3 valgomieji šaukštai konservuotų kukurūzų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui:
    3 šaukštai aliejaus
    1/2 šaušto obuolių acto
    trupučio garstyčių
    druskos
    pipirų

    Visus produktus, skirtus padažui, išplakati plakikliu. Supjaustytus pievagrybius pašlakstyti citrinų sultimis, pabarstyti druska ir išmaišyti. Lėkštėje išdėlioti suplėšytas salotas, ant jų sudėti susmulkintas daržoves, grybus, kukurūzus ir viską apšlakstome padažu.
    Iš čia surašytų produktų gaunasi salotos vienam žmogui.
    SKANAUS.

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto agurkų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • šiek tiek salotų (4-5 lapai)
  • 2 vienetai svogūnų (griežinėliai)
  • 3 valgomieji šaukštai konservuotų kukurūzų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui:
    3 šaukštai aliejaus
    1/2 šaušto obuolių acto
    trupučio garstyčių
    druskos
    pipirų

    Visus produktus, skirtus padažui, išplakati plakikliu. Supjaustytus pievagrybius pašlakstyti citrinų sultimis, pabarstyti druska ir išmaišyti. Lėkštėje išdėlioti suplėšytas salotas, ant jų sudėti susmulkintas daržoves, grybus, kukurūzus ir viską apšlakstome padažu.
    Iš čia surašytų produktų gaunasi salotos vienam žmogui.
    SKANAUS.

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų