INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1 vienetas bulvių (virta)
- šiek tiek kmynų
- 100 gramų kopūstų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas obuolių
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 100 gramų pupelių
- 1 vienetas ropių
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų svogūnų (laiškai)
- šiek tiek druskos
- 0.5 litro grietinės (ar majonezas)
- 100 gramų burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virti burokėliai, bulvės ir rauginti ar žali agurkai supjaustomi kvadratėliais. Ropės ir morkos sutarkuojamos. Kopūstai supjaustomi smulkiai ir sumaigomi, kad atsirastų sulčių. Supjaustomi ir svogūnai, svogūnų laiškai, pomidorai. Viskas sumaišoma su virtomis pupelėmis, pridedama petražolių, krapų lapelių, kmynų, pagardinama. Užpilama grietine ar majonezu.
REKLAMA