Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų lazdyno reišutų (smulkinti)
  • 500 gramų slyvų (mėlynos)
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • 50 gramų sviesto
  • 40 gramų kokosų (drožlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. P.S. Vietoj lazdynų riešutų gali būti migdolai. Dar reikės sviesto papildomai formoms ištepti.

    Riešutus lengvai pakepinkite ant sausos keptuvės, kai atvės sumaišykite su miltais, cukrum (jei mėgstat saldžiau patarčiau dėti daugiau cukraus), sviestu, kokosų drožlėm.

    Formeles patepkite sviestu, sudėkite smulkintas slyvas, apšlakstykite brendžiu, paviršių padenkite trupiniais.

    Dėkite į įkaitintą iki 200°C orkaitę apie 15-20 min. kol gražiai apskrus.

    Patiekti su tiršta saldžia grietine ar ledais.

    P.S. vietoj riešutų ir kokosų drožių galima dėti pakepintus džiūvėsėlius su čiobreliais - irgi labai skanu!

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų lazdyno reišutų (smulkinti)
  • 500 gramų slyvų (mėlynos)
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • 50 gramų sviesto
  • 40 gramų kokosų (drožlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. P.S. Vietoj lazdynų riešutų gali būti migdolai. Dar reikės sviesto papildomai formoms ištepti.

    Riešutus lengvai pakepinkite ant sausos keptuvės, kai atvės sumaišykite su miltais, cukrum (jei mėgstat saldžiau patarčiau dėti daugiau cukraus), sviestu, kokosų drožlėm.

    Formeles patepkite sviestu, sudėkite smulkintas slyvas, apšlakstykite brendžiu, paviršių padenkite trupiniais.

    Dėkite į įkaitintą iki 200°C orkaitę apie 15-20 min. kol gražiai apskrus.

    Patiekti su tiršta saldžia grietine ar ledais.

    P.S. vietoj riešutų ir kokosų drožių galima dėti pakepintus džiūvėsėlius su čiobreliais - irgi labai skanu!

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų