• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 700 mililitrų baltojo vyno
  • 2 saujos ledukų
  • 700 mililitrų putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į didelį dubenį supilame baltąjį vyną, putojantį vyną ir sudedame cukrų, susmulkintas citrinas ir apelsinus. Suberiame ledo kubelius. Išmaišome.

Autorius: Redita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 700 mililitrų baltojo vyno
  • 2 saujos ledukų
  • 700 mililitrų putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į didelį dubenį supilame baltąjį vyną, putojantį vyną ir sudedame cukrų, susmulkintas citrinas ir apelsinus. Suberiame ledo kubelius. Išmaišome.

Autorius: Redita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų