Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono (maltas)
- 1.5 stiklinės cukraus pudros
- 1 stiklinė cukraus (rudasis)
- 1.5 arbatinio šaukštelio pieno
- 3/4 stiklinės sviesto
- 600 gramų tešlos (mielinė)
- 120 gramų sūris (grietinėlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šioms bandelėms tešlą galite nusipirkti arba pasigaminti pagal savo mėgstamiausią receptą.
Paruoštą tešlą paliekame 2 val. šiltai, kad pakiltų.
Įdarui 0,5 stiklinės cukraus išsukame ruduoju cukrumi bei cinamonu.
Pakilusią tešlą storai iškočiojame, ištepame cinamono įdaru, suvyniojame į vyniotinį ir supjaustome plonomis riekelėmis.
Bandeles didesniais tarpais sudedame ant aliejumi pateptos skardos ir paliekame 15 min., kad dar šiek tiek pakiltų.
Kepame apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Grietinėlės sūrį išsukame su 0,25 stiklinės sviesto, cukraus pudra bei pienu.
Bandelėms iškepus jas apšlakstome pienišku glaistu ir valgome dar šiltas.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono (maltas)
- 1.5 stiklinės cukraus pudros
- 1 stiklinė cukraus (rudasis)
- 1.5 arbatinio šaukštelio pieno
- 3/4 stiklinės sviesto
- 600 gramų tešlos (mielinė)
- 120 gramų sūris (grietinėlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šioms bandelėms tešlą galite nusipirkti arba pasigaminti pagal savo mėgstamiausią receptą.
Paruoštą tešlą paliekame 2 val. šiltai, kad pakiltų.
Įdarui 0,5 stiklinės cukraus išsukame ruduoju cukrumi bei cinamonu.
Pakilusią tešlą storai iškočiojame, ištepame cinamono įdaru, suvyniojame į vyniotinį ir supjaustome plonomis riekelėmis.
Bandeles didesniais tarpais sudedame ant aliejumi pateptos skardos ir paliekame 15 min., kad dar šiek tiek pakiltų.
Kepame apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Grietinėlės sūrį išsukame su 0,25 stiklinės sviesto, cukraus pudra bei pienu.
Bandelėms iškepus jas apšlakstome pienišku glaistu ir valgome dar šiltas.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą