Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 600 gramų kvietinių miltų
- 300 mililitrų pieno
- 100 gramų sviesto
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
5 šaukštų cinamono
1/2 stiklinės medaus
1 obuolio
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame du kartus kildintą mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 - 7 mm storio tešlos lakštą. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukam į volelį. Aštriu peiliu supjaustome trikampiais gabalėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepam medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Labai skanu dar šiltos bandelės su pienu.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 600 gramų kvietinių miltų
- 300 mililitrų pieno
- 100 gramų sviesto
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
5 šaukštų cinamono
1/2 stiklinės medaus
1 obuolio
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame du kartus kildintą mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 - 7 mm storio tešlos lakštą. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukam į volelį. Aštriu peiliu supjaustome trikampiais gabalėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepam medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Labai skanu dar šiltos bandelės su pienu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą