Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 175 gramai kvietinių miltų
  • 350 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus (virimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenį su druska užvirinti, palaipsniui suberti miltus ir greitai maišyti mediniu šaukštu, kol tešla atšoks nuo indo sienelių. Atšaldyti.
    Puode įkaitinti aliejų iki 160°C. Tešlą sudėti į konditerinį švirkštą su žvaigždės formos antgaliu ir į įkaitusį aliejų išspausti pyragėlius. Virti, kol gražiai paruduos. Išgriebtus dėti ant vienkartinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Apibarstyti cukraus pudra ir patiekti su šokoladiniu padažu.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 175 gramai kvietinių miltų
  • 350 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus (virimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenį su druska užvirinti, palaipsniui suberti miltus ir greitai maišyti mediniu šaukštu, kol tešla atšoks nuo indo sienelių. Atšaldyti.
    Puode įkaitinti aliejų iki 160°C. Tešlą sudėti į konditerinį švirkštą su žvaigždės formos antgaliu ir į įkaitusį aliejų išspausti pyragėlius. Virti, kol gražiai paruduos. Išgriebtus dėti ant vienkartinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Apibarstyti cukraus pudra ir patiekti su šokoladiniu padažu.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų