REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 9
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais. Miltuose padaryti duobutę, į ją supilti kefyrą, įmušti kiaušinį, suberti cukrų, druską bei supilti aliejų. Viską išminkyti. Tešla turi būti elastinė, nekieta. Tešlą įvyniojame į maistinę plėvelę arba į maišą ir paliekame 1 val. šaldytuve.
- Sūrius sutarkuojame burokine tarka, įmušam kiaušinį, įdedam susmulkintus žalumynus.
- Tešlą padaliname 5 lygius ~ 3-4 cm skersmens „kamuoliukus“ . Kol kočiojame vieną kamuoliuką kitus laikome po maistine plėvele. Iškočiojame apskritimą ~ 0,5 cm storio, dedam įdaro ~ 3-4 v.š. ir surenkame kaip maišelį. Apverčiame bei nestipriai pakočiojame.
Kepame įkaitintoje keptuvėje su nedideliu aliejaus kiekiu. Kiekvieną iškeptą chačapurį gerai sutepame išlydytu sviestu.
REKLAMA