Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai petražolių
  • 2 kilogramai kiaulienos
  • 250 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su raudonėliu ir petražolėmis.
    Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su česnako ir kitų prieskonių mišiniu.
    Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir užpilkite aliejumi. Išmaišykite ir laikykite šaldytuve apie 24 valandas.
    Mėsą išmaišyti su druska tik prieš kepant.
    Kepkite šašlykinėje, kol mėsa gražiai apskrus. Kartu su mėsa galite kepti ir daržoves: paprikas, pomidorus, svogūnus...

Autorius: Jonas

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai petražolių
  • 2 kilogramai kiaulienos
  • 250 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su raudonėliu ir petražolėmis.
    Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su česnako ir kitų prieskonių mišiniu.
    Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir užpilkite aliejumi. Išmaišykite ir laikykite šaldytuve apie 24 valandas.
    Mėsą išmaišyti su druska tik prieš kepant.
    Kepkite šašlykinėje, kol mėsa gražiai apskrus. Kartu su mėsa galite kepti ir daržoves: paprikas, pomidorus, svogūnus...

Autorius: Jonas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų