Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų grybų ((žvynabudės))
  • 50 gramų sviesto (arba aliejus)
  • 4 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų grybų ((žvynabudės))
  • 50 gramų sviesto (arba aliejus)
  • 4 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybų "skėtukus" supjaustyti į 3 - 4 dalis. Kiaušinį išplakti su tarkuotu česnaku, berti druskos ir pipirų. Grybus apvolioti plakinyje, tada - miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose iki rusvos spalvos.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų