Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į mėsos faršą pridėkite kepintų svogūnų, pagardinkite druska ir pipirais.
Bulves nuskuskite, sutarkuokite burokine tarka ir lygiomis dalimis sumaišykite su paruoštu faršu (bulvių tarkių gali būti šiek tiek daugiau).
Padarykite pailgus cepelinus ir sudėkite į riebalais pateptą skardą ar kepimo indą.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tinginukų paviršius gražiai apskrunda, susidaro traški plutelė, o vidus minkštas ir purus.
Labai skanu su grybų padažu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į mėsos faršą pridėkite kepintų svogūnų, pagardinkite druska ir pipirais.
Bulves nuskuskite, sutarkuokite burokine tarka ir lygiomis dalimis sumaišykite su paruoštu faršu (bulvių tarkių gali būti šiek tiek daugiau).
Padarykite pailgus cepelinus ir sudėkite į riebalais pateptą skardą ar kepimo indą.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tinginukų paviršius gražiai apskrunda, susidaro traški plutelė, o vidus minkštas ir purus.
Labai skanu su grybų padažu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą