Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 1 vienetas kopūstų (rauginti, pakelis)
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 1 kilogramas kiaulienos kumpio
  • 0.5 litro vandens
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kumpį supjaustome gabalėliais ir sudedame į čenakines, tada sluoksniuojam ir dedame supjaustytas kubeliais bulves, supjaustome smulkiai svogūną ir sutarkuojam morkas, padalinam maždaug po lygiai ir sudedam juos į indukus, paberiame prieskonių pagal skonį (druska ar pr.mišinys,m.j.pipirai).
    Belieka po lygiai sudėti raugintus kopūstus, tada ant viršaus dedame supjaustytus svogūnų laiškus ir krapus, o kad būtų skaniau dar įpilame kečupo arba pomidorų padažo.
    Kad skaniai išsitroškintu įpilame vandens ir troškiname maždaug 180 - 200 laipsnių įkaitusioje orkaitėje apie 1 valandą.
    Skanaus!!!

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 1 vienetas kopūstų (rauginti, pakelis)
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 1 kilogramas kiaulienos kumpio
  • 0.5 litro vandens
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kumpį supjaustome gabalėliais ir sudedame į čenakines, tada sluoksniuojam ir dedame supjaustytas kubeliais bulves, supjaustome smulkiai svogūną ir sutarkuojam morkas, padalinam maždaug po lygiai ir sudedam juos į indukus, paberiame prieskonių pagal skonį (druska ar pr.mišinys,m.j.pipirai).
    Belieka po lygiai sudėti raugintus kopūstus, tada ant viršaus dedame supjaustytus svogūnų laiškus ir krapus, o kad būtų skaniau dar įpilame kečupo arba pomidorų padažo.
    Kad skaniai išsitroškintu įpilame vandens ir troškiname maždaug 180 - 200 laipsnių įkaitusioje orkaitėje apie 1 valandą.
    Skanaus!!!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų