Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- 1 vienetas kopūstų (rauginti, pakelis)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 1 kilogramas kiaulienos kumpio
- 0.5 litro vandens
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpį supjaustome gabalėliais ir sudedame į čenakines, tada sluoksniuojam ir dedame supjaustytas kubeliais bulves, supjaustome smulkiai svogūną ir sutarkuojam morkas, padalinam maždaug po lygiai ir sudedam juos į indukus, paberiame prieskonių pagal skonį (druska ar pr.mišinys,m.j.pipirai).
Belieka po lygiai sudėti raugintus kopūstus, tada ant viršaus dedame supjaustytus svogūnų laiškus ir krapus, o kad būtų skaniau dar įpilame kečupo arba pomidorų padažo.
Kad skaniai išsitroškintu įpilame vandens ir troškiname maždaug 180 - 200 laipsnių įkaitusioje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanaus!!!
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- 1 vienetas kopūstų (rauginti, pakelis)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 1 kilogramas kiaulienos kumpio
- 0.5 litro vandens
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpį supjaustome gabalėliais ir sudedame į čenakines, tada sluoksniuojam ir dedame supjaustytas kubeliais bulves, supjaustome smulkiai svogūną ir sutarkuojam morkas, padalinam maždaug po lygiai ir sudedam juos į indukus, paberiame prieskonių pagal skonį (druska ar pr.mišinys,m.j.pipirai).
Belieka po lygiai sudėti raugintus kopūstus, tada ant viršaus dedame supjaustytus svogūnų laiškus ir krapus, o kad būtų skaniau dar įpilame kečupo arba pomidorų padažo.
Kad skaniai išsitroškintu įpilame vandens ir troškiname maždaug 180 - 200 laipsnių įkaitusioje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanaus!!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą