INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas obuolių
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- šiek tiek druskos
- 2 litrai sultinio (jautienos)
- 200 gramų burokėlių (stiebai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį jautienos sultinį sudėkite kubeliais supjaustytus burokėlių lapkočius, aliejuje pakeptą tarkuotą morką, kubeliais supjaustytą svogūną, skiltelėmis supjaustytą obuolį. Virkite, kol suminkštėja daržovės. Baigdami virti sudėkite prieskonius ir kubeliais supjaustytus rūkytus lašinukus. Prie sriubos galite patiekti virtų bulvių.
REKLAMA