REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai burokėlių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 10 arbatinių šaukštelių acto ( obuolių)
  • 10 arbatinių šaukštelių cukraus
  • 500 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai burokėlių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 10 arbatinių šaukštelių acto ( obuolių)
  • 10 arbatinių šaukštelių cukraus
  • 500 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų