Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- 200 gramų pupelių (konservuotos)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 50 gramų svogūnų (žalieji laiškai)
- šiek tiek aliejaus
- 30 gramų žalumynų
- 300 gramų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas ir bulves išvirti su lupenomis. Išvirtas daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Grybus supjaustyti, sumaišyti su pupelėmis ir smulkintais svogūnų laiškais.
Padaryti salotų padažą: likusį nuo pupelių skystį sumaišyti su garstyčiomis ir aliejumi.
Užpilti padažu salotas ir viską išmaišyti.
Prieš patiekiant papuošti žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- 200 gramų pupelių (konservuotos)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 50 gramų svogūnų (žalieji laiškai)
- šiek tiek aliejaus
- 30 gramų žalumynų
- 300 gramų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas ir bulves išvirti su lupenomis. Išvirtas daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Grybus supjaustyti, sumaišyti su pupelėmis ir smulkintais svogūnų laiškais.
Padaryti salotų padažą: likusį nuo pupelių skystį sumaišyti su garstyčiomis ir aliejumi.
Užpilti padažu salotas ir viską išmaišyti.
Prieš patiekiant papuošti žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą