Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 160 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustyti 5 mm rateliais.
    Vištieną supjaustyti kubeliais.
    Svogūną susmulkinti ir pakepinti aliejuje.
    Ant kepimo formos dugno sudėti pusę bulvių, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti kepintus svogūnus.
    Ant svogūnų sudėti mėsą, vėl pasūdyti ir įberti pipirų.
    Ant mėsos sudėti likusiais bulves.
    Suplakti kiaušinius su pienu ir supilti ant užkepėlės viršaus.
    Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
    Tada išimti, uždėti ant viršaus mocarelos gabaliukus ir dar kartą įdėti į orkaitę, kol išsilydys sūris.
    Jei bulvės dar neiškepė, kad sūris nesudegtų, uždengti su folga ir pakepti orkaitėje ilgiau.

Autorius: Brigita

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 160 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustyti 5 mm rateliais.
    Vištieną supjaustyti kubeliais.
    Svogūną susmulkinti ir pakepinti aliejuje.
    Ant kepimo formos dugno sudėti pusę bulvių, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti kepintus svogūnus.
    Ant svogūnų sudėti mėsą, vėl pasūdyti ir įberti pipirų.
    Ant mėsos sudėti likusiais bulves.
    Suplakti kiaušinius su pienu ir supilti ant užkepėlės viršaus.
    Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
    Tada išimti, uždėti ant viršaus mocarelos gabaliukus ir dar kartą įdėti į orkaitę, kol išsilydys sūris.
    Jei bulvės dar neiškepė, kad sūris nesudegtų, uždengti su folga ir pakepti orkaitėje ilgiau.

Autorius: Brigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų