INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 1 arbatinis šaukštelis česnakų (grūsti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek provanso žolelių
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustas bulves perpjauti pusiau, kiekvieną puselę supjaustyti į 2-3 skilteles. Paruoštas bulves sudėti į dubenį, sumaišyti su grūstais česnakais, maltais pipirais, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir alyvuogių aliejumi. Gerai įtrinti bulves, palikti keletą minučių pastovėti. Taip paruoštas bulves sukrėsti į kepimo indą paklotu kepimo popieriumi. Kepti apie 40 minučių jas retkarčiais pamaišant. Iškeptas bulves sudėti į lėkštę, galima pabarstykite tarkuotu kietesniu sūriu. Su šiomis bulvėmis patiekti daržovių garnyrą arba mėsos patiekalus. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKLAMA