Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių (virtos)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 60 gramų kiaulės lašinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės išverdamos, sutrinamos arba sumalamos mėsamale, įberiama miltų, smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, įpilama stiklinė vandens. Viskas gerai suminkoma. Lašiniukai. supjaustomi kubeliais. Iš bulvių masės padaromi paplotėliai, į kiekvieną įspaudžiama po keletą gabaliukų lašiniukų. Paplotėliai kepami gerai įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių apsitraukia auksine geltona plutele.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų