Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių (košė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 150 gramų sūris (fermentinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrį sutarkuoti su smulkia tarka.
    Į bulvių košę suberti tarkuotą sūrį, įmušti kiaušinį ir sudėti miltus. Gerai viską išmaišyti. Iš bulvinės tešlos suformuoti kamuoliukus ir apvolioti juos džiūvėsėliuose.
    Kepti kroketus aliejuje arba orkaitėje.
    Patiekti kroketus su baltu padažu (grietinė, majonezas, smulkinti krapai).

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių (košė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 150 gramų sūris (fermentinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrį sutarkuoti su smulkia tarka.
    Į bulvių košę suberti tarkuotą sūrį, įmušti kiaušinį ir sudėti miltus. Gerai viską išmaišyti. Iš bulvinės tešlos suformuoti kamuoliukus ir apvolioti juos džiūvėsėliuose.
    Kepti kroketus aliejuje arba orkaitėje.
    Patiekti kroketus su baltu padažu (grietinė, majonezas, smulkinti krapai).

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų