Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės pieno
  • 200 gramų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskuskite, supjaustykite plonais griežinėliais ir išklokite keliais sluoksniais aliejumi pateptą kepimo indą.
    Į indą įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, įspauskite česnaką, įberkite druskos, pipirų, išplakite ir sumaišykite su puse tarkuoto sūrio.
    Gauta mase užpilkite bulvių griežinėlius ir viską apibarstykite likusiu sūriu.
    Kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol bulvės tampa minkštos ir sūris gražiai apskrunda.
    Patiekite šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Audronė

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės pieno
  • 200 gramų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskuskite, supjaustykite plonais griežinėliais ir išklokite keliais sluoksniais aliejumi pateptą kepimo indą.
    Į indą įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, įspauskite česnaką, įberkite druskos, pipirų, išplakite ir sumaišykite su puse tarkuoto sūrio.
    Gauta mase užpilkite bulvių griežinėlius ir viską apibarstykite likusiu sūriu.
    Kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol bulvės tampa minkštos ir sūris gražiai apskrunda.
    Patiekite šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų