Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 200 gramų morkų
  • 2 vienetai svogūnų (nebūtina)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 litro pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (bulvėms)
  • 200 gramų vaisių (spanguolės, vyšnios, bananai ir t.t.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuojame bulves, morkas ir svogūnus.
    Pieną reikia pavirinti ant silpnos ugnies, sudėti į masę kiaušinius, išplaktus su druska ir prieskoniais. Vaisius reikia supjaustyti kubeliais arba sutarkuoti per rupesnę tarka.
    Viską sudėjus į skardą arba indą kepti orkaitėje (iki 200 laipsnių 1 valandą).

    Padažas: Tinka įvairiausi padažai. Skaniausias yra varškės: varškė 200 g, Grietinė 100 g, Vanilinis cukrus pagal skonį. Viską išmaišyti ir patiekti su plokštainiu.

Autorius: Arūnas Sekonas

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 200 gramų morkų
  • 2 vienetai svogūnų (nebūtina)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 litro pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (bulvėms)
  • 200 gramų vaisių (spanguolės, vyšnios, bananai ir t.t.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuojame bulves, morkas ir svogūnus.
    Pieną reikia pavirinti ant silpnos ugnies, sudėti į masę kiaušinius, išplaktus su druska ir prieskoniais. Vaisius reikia supjaustyti kubeliais arba sutarkuoti per rupesnę tarka.
    Viską sudėjus į skardą arba indą kepti orkaitėje (iki 200 laipsnių 1 valandą).

    Padažas: Tinka įvairiausi padažai. Skaniausias yra varškės: varškė 200 g, Grietinė 100 g, Vanilinis cukrus pagal skonį. Viską išmaišyti ir patiekti su plokštainiu.

Autorius: Arūnas Sekonas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų