Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 10 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 20 vienetų migdolų
- 200 gramų svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 4 valgomieji šaukštai juodos duonos (trupiniai)
- šiek tiek druskos
- 200 mililitrų aliejaus
- 1 kilogramas avienos (ar kitokia mėsa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti mėsą 20-25 g gabalais, suverti ant iešmų kartu su svogūnų žiedais (galima suverti ir kitokių daržovių, grybų), gerai pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iškepti šašlykinėje.
Patiekti karštus su česnakiniu padažu.
Česnakinio padažo gaminimas:
česnakų skilteles išspausti. Sudėti smulkintus migdolus ir duonos trupinius, trynius, ir pastoviai maišant, supilti aliejų.
Pasūdyti, supilti citrinos sultis, išmaišyti.
Palaikyti šaldytuve kelias valandas.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 10 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 20 vienetų migdolų
- 200 gramų svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 4 valgomieji šaukštai juodos duonos (trupiniai)
- šiek tiek druskos
- 200 mililitrų aliejaus
- 1 kilogramas avienos (ar kitokia mėsa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti mėsą 20-25 g gabalais, suverti ant iešmų kartu su svogūnų žiedais (galima suverti ir kitokių daržovių, grybų), gerai pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iškepti šašlykinėje.
Patiekti karštus su česnakiniu padažu.
Česnakinio padažo gaminimas:
česnakų skilteles išspausti. Sudėti smulkintus migdolus ir duonos trupinius, trynius, ir pastoviai maišant, supilti aliejų.
Pasūdyti, supilti citrinos sultis, išmaišyti.
Palaikyti šaldytuve kelias valandas.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą