Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.26 11:32 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 10 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 20 vienetų migdolų
- 200 gramų svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 4 valgomieji šaukštai juodos duonos (trupiniai)
- šiek tiek druskos
- 200 mililitrų aliejaus
- 1 kilogramas avienos (ar kitokia mėsa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti mėsą 20-25 g gabalais, suverti ant iešmų kartu su svogūnų žiedais (galima suverti ir kitokių daržovių, grybų), gerai pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iškepti šašlykinėje.
Patiekti karštus su česnakiniu padažu.
Česnakinio padažo gaminimas:
česnakų skilteles išspausti. Sudėti smulkintus migdolus ir duonos trupinius, trynius, ir pastoviai maišant, supilti aliejų.
Pasūdyti, supilti citrinos sultis, išmaišyti.
Palaikyti šaldytuve kelias valandas.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 10 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 20 vienetų migdolų
- 200 gramų svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 4 valgomieji šaukštai juodos duonos (trupiniai)
- šiek tiek druskos
- 200 mililitrų aliejaus
- 1 kilogramas avienos (ar kitokia mėsa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti mėsą 20-25 g gabalais, suverti ant iešmų kartu su svogūnų žiedais (galima suverti ir kitokių daržovių, grybų), gerai pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iškepti šašlykinėje.
Patiekti karštus su česnakiniu padažu.
Česnakinio padažo gaminimas:
česnakų skilteles išspausti. Sudėti smulkintus migdolus ir duonos trupinius, trynius, ir pastoviai maišant, supilti aliejų.
Pasūdyti, supilti citrinos sultis, išmaišyti.
Palaikyti šaldytuve kelias valandas.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą