Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 10 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 20 vienetų migdolų
  • 200 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 4 valgomieji šaukštai juodos duonos (trupiniai)
  • šiek tiek druskos
  • 200 mililitrų aliejaus
  • 1 kilogramas avienos (ar kitokia mėsa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti mėsą 20-25 g gabalais, suverti ant iešmų kartu su svogūnų žiedais (galima suverti ir kitokių daržovių, grybų), gerai pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iškepti šašlykinėje.
    Patiekti karštus su česnakiniu padažu.
    Česnakinio padažo gaminimas:
    česnakų skilteles išspausti. Sudėti smulkintus migdolus ir duonos trupinius, trynius, ir pastoviai maišant, supilti aliejų.
    Pasūdyti, supilti citrinos sultis, išmaišyti.
    Palaikyti šaldytuve kelias valandas.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 10 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 20 vienetų migdolų
  • 200 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 4 valgomieji šaukštai juodos duonos (trupiniai)
  • šiek tiek druskos
  • 200 mililitrų aliejaus
  • 1 kilogramas avienos (ar kitokia mėsa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti mėsą 20-25 g gabalais, suverti ant iešmų kartu su svogūnų žiedais (galima suverti ir kitokių daržovių, grybų), gerai pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iškepti šašlykinėje.
    Patiekti karštus su česnakiniu padažu.
    Česnakinio padažo gaminimas:
    česnakų skilteles išspausti. Sudėti smulkintus migdolus ir duonos trupinius, trynius, ir pastoviai maišant, supilti aliejų.
    Pasūdyti, supilti citrinos sultis, išmaišyti.
    Palaikyti šaldytuve kelias valandas.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų